Τι είναι το emove.gr

H ηλεκτροκίνηση είναι το επόμενο μεγάλο βήμα, το next big thing, της αυτοκίνησης. Για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος, ποιότητας ζωής -και λόγω του σημαντικά χαμηλότερου επιπέδου θορύβου τους- καθώς και του σημαντικά πιο χαμηλού κόστους χρήσης.

Στο μέλλον το ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης θα είναι στάνταρ στα καινούργια αυτοκίνητα που θα αγοράζουμε, όμως μέχρι να γίνει αυτό η ηλεκτροκίνηση θα πρέπει καταρχήν να λύσει τα προβλήματα νεότητά της. Και να καθιερωθεί σε σχέση με την ευκολία χρήσης των αυτοκινήτων με κινητήρα εσωτερικής καύσης που χρησιμοποιούμε εδώ και δεκαετίες. Μέχρι στιγμής η ηλεκτροκίνηση είναι για τους πιο πολλούς από εμάς ένας μεγάλος άγνωστος, ενώ μέχρι την καθιέρωσή της τα EVs (Electric Vehicles) θα εξελίσσονται σε όλους τους τομείς.

Το emove.gr παρουσιάζει αναλυτικά και κατανοητά όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα μηδενικών ή περιορισμένων εκπομπών ρύπων που μπορεί να αγοράσει κανείς τώρα ή στο άμεσο μέλλον. Συγκεκριμένα, όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, καθώς και όλα τα PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicles) που συνδυάζουν κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκίνηση, με μειωμένο κόστος και χωρίς την επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Το emove.gr παραθέτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, για να καταλήξετε στο EV ή το PHEV που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τα οικονομικά σας δεδομένα και επεξηγεί με απλό και κατανοητό τρόπο την τεχνολογία τους και τις εξελίξεις της. Το emove.gr είναι δυναμικό και ενημερώνεται συνεχώς και διαρκώς.